Workshop i att skapa AI-genererad grafik, bilder och musik för er marknadsföring

Har ni ännu inte upptäckt fördelarna med artificiell intelligens i ert marknadsteam - och hur AI kan spara tid och pengar? Då är det hög tid att bjuda in våra prompt-experter för en workshop där ni får lära er skapa grafik, musik och text med AI-verktyg som Midjourney, Adobe Firefly, ChatGPT, Suno och Vizcom.

Citationstecken
Under vår workshop får ni lära er hur ni promptar bilder som känns verkliga och mänskliga, och som både följer er grafiska profil och tonalitet. Vi visar hur ni kan få fram det imperfekta och autentiska, med korrekta och autentiska detaljer. Ja, det går faktiskt att prompta bilder på människor med fem fingrar.

Hur skapar man bilder i Midjourney av människor som känns äkta?

Det kan vara utmanande att få AI-genererade bilder och texter att följa en grafisk profil eller kommunicera mot en viss målgrupp. Vi hjälper er att göra detta med kunskap i hur ni formulerar era prompts.

Under vår workshop får ni lära er att skriva effektiva och deskriptiva prompts och får tips för att uppnå era önskade resultat. Vi visar hur ni kan få fram det imperfekta och autentiska - med korrekta detaljer. Ja, det går faktiskt att prompta fram bilder på människor med fem fingrar.

Håller Midjourney verkligen måttet? 

Ni kanske tycker att AI-genererad grafik ännu inte riktigt håller måttet, men det är ingen anledning att vänta med att bli skickliga på att skriva prompts. Redan idag kan ni använda AI-genererade texter och bilder i era briefer till reklambyråer, vilket resulterar i tydligare och mer precisa önskemål. Föreställ er en meny med läckra maträtter som AI hjälpt till att visualisera – från en ångande tallrik pasta carbonara till en färgglad våffla med färska bär– alla med autentiska detaljer som får rätterna att se aptitliga och verklighetstrogna ut.

Vilka riktar vi oss till med AI-workshop?

Workshopen är idealisk för inhouseavdelningar, marknadsavdelningar, webbredaktörer och kommunikatörer som skriver briefer till reklambyråer och skapar eget innehåll för digitala och tryckta kanaler, såsom sociala medier och webbplatser. 

Ha ni en webbplats med många receptbilder, bilder av människor i olika miljöer, era produkter som ska synas i t.ex. naturen? I en workshop får ni se vilka möjligheter ni har att själva skapa bilderna. 

Vad kommer ni lära er under en AI-workshop?

Vi skräddarsyr workshopen efter era behov och kan inkludera AI-genererad grafik, text och musik - snart också film. Med verktyg som Midjourney, Adobe Firefly och Vizcom för grafik, Suno för musik och sång samt ChatGPT för text så får ni med er en hel verktygslåda.

Ni kommer att få praktisk erfarenhet av att skapa scener som en livlig stadsmiljö med folk som skyndar förbi, en avkopplande stranddag med vågor som slår mot stranden, eller en festmåltid med vänner och familj som samlas runt ett bord fyllt med mat och dryck. En workshopen planeras till ca tre timmar.

Kontakta oss för offert!